Velkommen til det nye Café Citronen

Café Citronen er et hyggeligt sted med mange muligheder og som åbnede  lige i hjertet af Svendborg den 30 maj 1997.

Vi har her i oktober måned overtaget Café Citronen.  Cafeeen satser I fremtiden på at kunne danne rammen om et sted, hvor folk syntes at der bliver kræset om mad og service, men også et sted, hvor gode lokale råvarer er I focus. Når man som gæst kommer på Café citronen, vil vi gøre vores bedste for at netop du føler dig velkommen.

Vi holder åbent alle ugens dage fra k. 11.00 undtagen søn og helligdage hvor vi holder lukket

Vores menúkort er varieret, fra at være en frokostrestaurant med gængse frokostretter til “kaffe-kage”-sted og middagsrestaurant i aftentimerne.

I den forbindelse har vi udover menukortet altid en menu på tavlen som der i weekenden bliver kræset særligt for i køkkenet. Vi vil gøre en del mere ud af at lave lækkert smørrebrød, dette kan selvfølgelig altid afhentes i caffeen.

Ud over menukortet, kan der altid laves specielle ønsker, og skulle der være “optræk” til en fest, ja så vil vi gerne kunne være vært  for en god snak om mulighederne.

Citronens køkken er et ‘gør det selv’ køkken med faglærte kokke altid hjemmebagte brød og kager, hjemmelavede dressinger osv.

Ikke noget med færdigprodukter her!!

Hvis det engang imellem kniber med lysten til at lave aftensmaden eller frokosten så ring til os, – så laver vi den klar til du henter den!

På  Citronen kan man slænge sig i dejlige  chesterfield møbler  og nyde én af de mange forskellige kaffer måske med et glas gin i flere varianter … eller en kop cacao, som vi rent faktisk også selv laver fra bunden.

Fredag og lørdag har Citronen altid livemusik på programmet fra kl. ca. 23.30. Der er fri entré og genren er danse-kopi musik for et publikum, som hverken har lyst til diskotek eller hammondorgel.

På gensyn

Hilsen Jesper Ringsmose

1 svar

Kommentarer er lukkede.